Votem tossudament alçats

Love democracy

La política espanyola no és política.

Perquè no hi ha debat, ni cultura de negociació, ni molt menys de pacte.

És un vesper on els poders han bloquejat la política. L’administració de justícia, els mitjans de comunicació basats en mentides i filtracions manipulades, els grans consorcis econòmics, les clavegueres de l’estat, l’exèrcit, el Tribunal Constitucional,… tot, absolutament tot el poder van decidir fa 10-20 anys que prou.

Des d’aleshores al Congreso, al Senado y al Consejo de Ministros i a tota l’administració central només es pot parlar (o cridar), imposar i actuar en una direcció. Ningú pot dir res al contrari. Qualsevol que ho intenta és perseguit, vilipendiat, difamat, anorreat. Errors a banda, els de Podemos en són un exemple. Un altre el moviment independentista català.

I per això no hi ha cap estructura, cap organització mitjana representativa espanyola (ni professional, ni empresarial, ni sindical … res de res) que trenqui el discurs oficial.

Hi ha excepcions, honroses, i a qui sempre hem de recolzar. Però estan al marge del sistema.

És correcta la foto?

No.

Si girem el cap al País Basc, allà ja ho feien fa 30 anys.

Per tant, compte. Espanya, com a estat, com a sistema legal i social, és totalitària. I punt.

 

Els partits del règim són totalitaris. Juguen amb nosaltres. Alguns a fer veure que el 155 el van imposar ells, i altres ho amaguen. El 155 el va fer el govern del PP, i el Senado amb el PSC i el PSOE, i també el Tribunal Constitucional quan ho avala, i el Consejo de Estado, i la Fiscalía-que-te-lo-afina, i tants altres. Perquè això que ens cau a sobre, allà és transversal i central.

Perquè fa molts anys que se salten la Constitución, perquè a les seves mans tenen els mecanismes de control.

Per tot això, aquesta pàtria tant petita que la voldríem complerta, i cadascun de nosaltres, demà hem d’anar a votar independentistes.

Amb tota la ràbia serena després de patir repressió. Amb tot l’humil orgull de romandre dempeus amb els ideals ben alts. Amb la confiança prudent que només ens en sortirem treballant ben d’hora, junts, sense retrets ni excuses.

Anem a votar, i votem independentistes.

 

Bombers per la República (ANC)